Hyvinvoiva ja terve keho on yksi tasapainoisen ja onnellisen elämän kulmakivistä. Intialainen luonnonlääketiede ayurveda ja sen sisartiede jooga tarjoavat harmonisen, kokonaisvaltaisen ja käytännöllisen lähestymistavan ylläpitää terveyttä ja tutkia itseä sekä elämää pintaa syvemmältä.

Olet lämpimästi tervetullut rentoutumaan ja energisoitumaan sekä hakemaan helpostusta stressiin, unettomuuteen, niska- ja hartiajumeihin Helsingissä Luontaishoitola Saraswatissa. Ajanvaraukseen pääset suoraan tästä!

Varaa aika etänä tapahtuvaan ayurvediseen terveyskonsultaatioon, jossa kartoitamme yksilöllisen kehotyyppisi ja saat ohjeita kehotyyppisi tasapainoa tukevaan ruokavalioon, liikuntaan ja elämäntapoihin. Konsultaatiossa keskitytään johonkin elämäsi terveysongelmaan kuten ruoansultatusongelmiin, unettomuuteen, stressiin tai uupumukseen ja etsimme siihen yhdessä ratkaisua luonnonmukaisin keinoin ayurvedan avulla. Konsultaatio toteutetaan Zoomin tai WhatsAppin kautta, ajan voit varata sähköpostitse: eejoru@gmail.com. Kysy tarvittaessa lisää, autan mielelläni!

Tarjoan myös yksilölliset tarpeet ja lähtökohdat huomioivia astangajoogatunteja, jossa pääset aloittamaan uuden harrastuksen tai syventämään omaa harjoitusta lämminhenkisessä ja kannustavassa opetuksessa.

Liity uutiskirjelistalle, niin saat kätevästi sähköpostiisi tietoa tulevista joogakursseista ja opettamistani tunneista sekä ayurvedisia vinkkejä terveyden ylläpitämiseksi!

“All those who are willing to study and apply Vedic system with dedication and consistency, are bound to discover the greater reality and energy of the whole of life accessible to them in their every breath and behind every thought.”

– Dr. David Frawley (Pandit Vamadeva Shastri)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s