Ayurveda

 

28512416_10155706418690642_1717585232_n

Abhyanga-hieronta 

60 min, 75 min tai 90 min

Sanskritinkielen sana ‘sneha‘ tarkoittaa sekä öljyä että rakkautta. Sanotaan, että abhyanga-hieronnan hyödyt on yhtä hyvät kuin kylpisi rakkaudessa! Abhyangassa käytettävä öljy imeytyy ihon läpi raviten myös kehon syvempiä kudoksia. Hoidossa öljy valitaan yksilöllisen kehotyypin (Prakruti) mukaan tasapainottamaan kehoa ja mieltä. Hieronnassa käytetään rauhallisia hierontaotteita sekä käsitellään marmapisteitä eri puolilla kehoa. Hoito rentouttaa mielen ja tekee kehosta lämpimän ja vakaan.

Intialainen päähieronta

30 min tai 45 min

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään yläselkää sekä niskan, hartian ja päänalueen marmapisteitä. Myös korvat ja kasvot käsitellään pehmein ottein. Intialainen päähieronta on virkistävä ja rauhoittava hoito, joka hoitaa koko kehoa päänalueen marmapisteiden kautta. Hoito tehdään istualtaan vaatteet päällä. Ehdoton klassikko kaikille näyttöpäätetyötä tekeville tai niska- ja hartiajännityksistä kärsiville!

Intialainen päähieronta + jalkapohjien marmahieronta

60 min

Päähieronnan vaikutuksia voidaan tehdostaa yhdistämällä se rentouttavaan jalkapohjien marmahierontaan.

Varaa aika hierontaan Luontaishoitola Saraswatin online-varauksen kautta!

Intialainen päähieronta -kurssi

2 h

Opi tekemään perinteinen intialainen päähieronta läheisillesi tai ystävillesi! Kurssin aikana käymme läpi intilaisen päähieronnan otteet ja tekniikat, joiden avulla pysyt tekemään rentouttavan ja virkistävän hoidon läheisillesi ja ystävillesi. Kurssilta saat mukaasi manuaalin, jossa hieronnan eri vaiheet on esitelty selkeästi.

Ayurveda-luento

1,5 h

Ayurveda-luennolla käymme läpi ayurvedan peruskäsitteitä sekä periaatteita. Voimme myös sukeltaa syvemmälle ayurvedan maailmaan tai fokusoitua erityiseen teemaan – ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

 

 

Olen opiskellut ayurvedaa dr. David Frawleyn oppilaana American Institute of Vedic Studies koulutuskeskuksessa ja valmistunut Ayurvedic Life-Style Consultant -nimikkeellä vuonna 2017. Lisäksi olen ollut Keralasta kotoisin olevan ayurvedaterapeutti Terry Thomaksen yksityisoppilaana Luontaishoitola Saraswatissa keskittyen erityisesti ayurvedisiin hierontatekniikoihin.

Advertisements